Garage Buttiens nv, Oplintersesteenweg 374, 3300 Tienen - Tel. 016 822 300 - Fax 016 822 808

Disclaimer

Deze online-catalogus is louter informatief bedoeld en kan zonder voorafgaandelijke verwittiging aangepast, uitgebreid of ingekort worden. Eventuele prijsinformatie, informatie over modellen, kleuren, uitrusting of om het even welke andere informatie kan nooit bindend zijn dan na schriftelijke bevestiging door nv Garage Buttiens. Bezoekers van deze site aanvaarden en nemen kennis van het feit dat internetlinks, toevallige of door de nv Garage Buttiens geplaatste, waardoor deze bezoekers op andere websites terechtkomen, geen enkele verplichting voor de nv Garage Buttiens als gevolg kunnen hebben. Promotie-acties, kortingen, prijsinformatie en alle andere informatie die via links en websites van derden wordt bekomen, kan voor nv Garage Buttiens nooit bindend zijn dan na schriftelijke bevestiging.  

 

Twee onder één dak...

Mitsubishi & Hyundai

 

 

Wees welkom en ontdek de fascinerende wereld van Mitsubishi en Hyundai.

 

We hebben getracht deze website zo gebruiksvriendelijk te maken.

 

U vindt er van beide merken informatie over het uitgebreide gamma personen- en bedrijfswagens.

 

U vindt er eveneens topaanbiedingen onder de categorieën “Best Car”.

 

Ook de occasiemarkt krijgt op deze site een plaats, zodat u van week tot week kan volgen welke auto’s - mét garantie - op de tweedehandsmarkt worden aangeboden.

 

Is uw enthousiasme voor een bepaald model gewekt? Aarzel dan geen ogenblik om onze gloednieuwe showroom te bezoeken. Maak gerust een proefrit met de auto van uw dromen.

 

Tot ziens en een aangename reis!

Hugo Buttiens

Zaakvoerder

Home.Welkom.Mitsubishi.Hyundai.Best Car.Tweedehands.Wie is wie?.Routeplanner.